مشاوره حقوقی رایگان - ارتقا پروانه چاه

سلام خسته نباشید، ما تو روستایی زندگی میکنیم که 98 درصد چاه های این روستا پروانه کشت پنبه و سویا دارن چون قدیمی هستن ولی همه برای کشت شالی ازش استفاده میکنن، ما هم دوسالی هست که از چاهمون برای شالی استفاده میکنیم، یکی از همسایه هایی که در مجاورت زمین قرار داره جانباز هست و بدلیل خصومت شخصی که با ما داشت رفته اداره اب شهرستان و گفته این اقا پروانش پنبه و سویا هست ولی داره شالی کشت میکنه در صورتی که خودش میدونه همه روستا دارن شالی کشت میکنن. اداره اب با ما تماس گرفت گفت 10 میلیون واسه خسارت پرداخت کنید ما دیگه کاری نداریم و شکایت نمیکنیم، ما این پولو پرداخت کردیم ولی اداره اب علی رغم پرداخت این مبلغ گفت دیگه نباید شالی کشت کنید ، ما گفتیم اگه به فرض هم پروانه چاه مشکل داشته باشه شما میتونید واسه چاه تعیین تکلیف کنید نه اینکه کشتو بخواید محدود کنید ما اصلا میخوایم از کانال سرتاسری کنار زمین که برای همه کشاورزها اب روانه میکنه استفاده کنیم ولی اونا همچنان دارن چوب لای چرخ ما میزارن خواستم بپرسم تکلیف ما چیه ایا کار این اداره درسته؟ایا ما میتونیم پروانه رو ارتقا بدیم؟اخه میگن دیگه پروانه به شالی ارتقا پیدا نمیکنه چون کم ابی هست ، این اقایه جانبار میتونه شکایت کرده باشه از چاه یا حتما خود اداره اب باید شکایت کنه؟همه روستا پروانه پنبه و سویا دارن ولی کسی پنبه کشت نمیکنه همه شالی کشت میکنن چون واقعا پنبه و سویا قیمت و ارزشی نداره.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست خود را به اداره آب مطرح نمایید و سعی نمایید که موافقت آنها را بدست آورید و ..