مشاوره حقوقی رایگان - پروانه چاه آب

با درود. یک زمین کشاورزی را از کسی خریداری کردیم، پروانه حفر چاه به نام من زده شده ولی شریک بدون اطلاع زمین را کامل ( پروانه حفر چاه) بنام خود سند گرفت و حال مطلع شدم زمین را به شخص دیگری فروخته.
با توجه به این که هنوز پروانه حفر چاه اون زمین‌ بنام‌ من هست، آیا راهی برای گرفتن حق خود دارم؟ از کدام طرف باید مطالبه حق کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اینکه مال مشاع است بنابراین بدون اجازه شما حق تصرف نداشته است و معامله انجام شده اشکال دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما پروانه چاه با سند زمین متفاوت است و شما همچنان مالک پروانه چاه هستید در صورتی که شریک شما بدون اجازه شما اقدام به فروش نموده باشد به عنوان حق شفعه قادر به واریز ثمن معامله به حساب دادگاه و اعمال حق شفعه با وجود شرایط قانونی خواهید بود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی درصورت فروش ششدانگ زمین می توانید تحت عنوان انتقال مال غیر علیه ایشان و خریدار طرح شکایت نمایید و یا دادخواست اعلام بطلان بیع به نسبت مالکیت شما بطرفیت فروشنده و خریدار مطرح نمایید.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

نیاز ب بررسی کارشناسی دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید کارشناس در این زمینه نظر خود را اعلام نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اداره آب منطقه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهار نظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شرکت آب منطقه‌ای پیگیری کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله تنفیذ بیع و اثبات مالکیت نخست می بایست شود

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اولا چطور شریک شما بدون اذن شما زمین رو با چاه داخلش فروخته؟؟؟!!!حال شما دنبال چاه آن هیستید؟؟

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

توضیح کامل نیست بنظر ابطال سند و الزام به تنظیم سند مشاعی نیاز هست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

از طریق اداره آب پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست اعلام بطلان بیع به نسبت مالکیت شما بطرفیت فروشنده و خریدار مطرح نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درصورت فروش ششدانگ زمین می توانید تحت عنوان انتقال مال غیر علیه ایشان و خریدار طرح شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با توجه به اظهارات شما اگر شما در مورد معامله سهم داشته اید امکان اقامه شکوائیه کیفری و دعوای حقوقی وجود خواهد داشت

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام.اگر همراه سهم خود از زمین اقدام به فروش حق امتیاز چاه را به خریدار کرده است تحت عنوان انتقال مال غیر علیه ایشان و خریدار طرح شکایت نمایید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام شما میتونین اخذبه شفعه کنین وباپرداخت ثمن معامله به خریدار ، زمین رو کامل به نام خودتون کنین البته مدارکتون باید مستندومستدل باشه

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

باید قرار داد بین شما مطالعه شود . از شریک میتوان شکایت فروش مال غیر نمود . بهتر است برای انجام امور وکیل داشته باشید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... راهکارهای قانونی زیادی وجود دارد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.