مشاوره حقوقی رایگان - پروانه بهره‌ برداری چاه آب

سلام عرض ادب.
ما ی چاه داریم ک برا سال 83 حفر شده و قصد گرفتن جواز داریم ک طبق قانونی ک سال‌89 به تصویب رسیده برا چاه های فاقد پروانه که قبل سال85 حفر شد قصد گرفتن جواز داریم منتها چند مورد مشکل داریم یکی اینک چاه ما نزدیکش ی چاه آب هستش به فاصله 300متر و بعدشم چاه آب ما قدیمی تر از این چاه هستش! آیا امکان گرفتن جواز وجود دارد؟
در صورتی ک ما از ی روستای دیگر پروانه چاه آب انتقال به زمین های خودمون بدیم هستش یا نه؟ اگ از وکلا کسی که مشرف به این پرونده ها باشه خوشحال میشم وکالت پرونده مارو بر عهده بگیره

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اگر چاه مجاور فاقد مجوز است با توجه به سبق حفر برای چاه شما جواز صادر میشود و اما باید تبیین شود که آیا وجود آن چاه تا چه میزان بر حجم آب چاه شما موثر است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله میتوانید پروانه بگیرید . بله امکان انتقال پروانه وجود دارد البته اگر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید اقدام کنید.
از شرکت آب منطقه ای پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق پنل برای درخواست وکیل اقدام کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بله میتوانید اقدام کنید
از همکاران وکیل سایت که در شهر شما است کمک بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق سایت برای انتخاب وکیل و درخواست اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
امکان اینکه از آب چاه برای زمین های دیگر بخواهید استفاده کنید و پروانه بگیرید وجود ندارد . اینکه بدانید چاه دیگری هم کنار این چاه وجود دارد که باعث مشکل در صدور پروانه شما شود را فقط کارشناس متخصص می تواند نظر دهد