مشاوره حقوقی رایگان - در مورد شارژ ساختمان

باسلام و خسته نباشید در یک آپارتمان 5طبقه زندگی می کنیم سه طبقه آپارتمان 2واحدی 75 متر ی و طبقه چهارم و پنجم 150 متری هستند در موقع پرداخت شارژ آن دو طبقه اندازه ما شارژ پرداخت می کنند به آنها اعلام کردم شما تک واحدی هستید با متراژ بالا شارژ بیشتر باید بدهید قبول نمی کنند خواهشمندم راهنمایی لازم را بفرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

مطابق قانون تملک آپارتمانها ، هزینه‌های مشترک ساختمان باید بر اساس متراژ محاسبه و پرداخت شود
ولی معمولاً مطابق توافق ساکنان در جاهایی که متراژ تفاوت چندانی نداشته باشد بصورت مساوی پرداخت می‌شود

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

سلام خدمت کاربر گرامی
مجتمع های مسکونی یا تجاری که واحدهایی با متراژ های متفاوت دارند هر واحد به میزان متراژی که دارند باید نسبت به پرداخت شارژ اقدام نمایند