مشاوره حقوقی رایگان - چگونه سو پیشینه خود را پاک کنم

سلام . من متولد 1363 هستم . در سال 79 که حدودا 16 سالم بود با پسری در خیابان توسط مامور گرفتنمون . ما رو به اتدازه 2 یا 3 روز بردن زندان . بعد ازاد شدیم .الان به خاطر شغلم گفتن سو پیشینه بیارین که دیدم نوشته رابطه نامشروع . چطور میتونم این سابقه رو بعد 21 سال که من تا حالا فک میکردم پاک شده رو پاک کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می بایست شامل مرور زمان شده و از سامانه پاک می شده شما باید شخصا به اداره سوپیشینه مراجعه نمایید