مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام یه ماشین خریدم که سند بنام یک خانومه ولی برگ سبز و پلاک بنام یک اقاس این اقا بدهکاری داره طرف طلبکارش شاکی شده ازش چون پلاک بنامشه ماشین منو توقیف کردن ایا سند بنام خودم بزنم برم دادگاه رفع توقیف میشه

پاسخ ها :

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

سلام الان که توقیف شده نمی تونید سند یا پلاک بزنید. باید اعتراض ثالث کنید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
وقتی مالک شکایت کرده شما نمی توانید سند تنظیم کنید باید ابتدا مشکل مالک و خریدار اول حل شود بعد شما می توانید کارهای قانونی را انجام دهید.