مشاوره حقوقی رایگان - مشرفیت پنجره

سلام وقتتون بخیر ممنون میشم پاسخ بدید بهم
ما توی کوچه یه ساختمون چند طبقه هستیم و از روبرو تمام خانه های درب از حیاط هستن (خانه تک) و ما در طبقات بالاتر هستیم
من خانم هستم و معمولا از پنجره بیرون را نگاه میکنم بیشتر آسمان و خوب از دیدن آسمان را دوست دارم امروز یکی از همسایه ها معترض شد که شما خانه ما را دید میزنید در حالی که اصلا اینطور نبوده من معمولا بیرون را نگاه میکنم و هوای تازه استشمام میکنم آیا این خانم راهی برای شکایت از ما دارد ؟ آیا این کار غیر قانونی است و میتواند شکایت کند و کار به جایی ببرد؟ من از چه طریق میتوانم اقدام کنم
ساختمان ما نو ساز است
متشکرم از توجهتون.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه ساختمان مطابق پروانه صادره از شهرداری ساخته وپایان یافته است. ایرادی به همسایه مجاور نیست ولیکن سعی کنید مراعات همسایه مجاور را داشته باشید