مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام
من 17 سالمه و اینکه اکانت پابجی داشتم که میخواستم بفروشمش و یک نفر ادعا میکرد که اکانت رو ازم بگیره و اینکه گفت من با یکی از پیج های معتبر حرف میزنم تا اینکه واسطه بیاد من هم باور کردم
ایشون رفت جعل درست کرد که مثلا به یکی از پیج ها پیام داده و اون پیج یک شماره داده که از طریق واتساپ معامله انجام شه .
بعدش اینکه من رفتم و شماره واسطه رو سیو کردم بهش پیام دادم و اینکه واسطه بهم گفت من یک گروه باز میکنم تا اکانت رو به خریدار تحویل بدین و من در گروه اکانت رو تحویل خریدار دادم البته توییتر بود فقط و اکانت هم روش بود
من الان شماره هر دو شون رو دارم و مدرک برای ثابت کردن هم دارم و اینکه اکانت من ب قیمت 2 میلیون ارزش داشت. ممنونم ک زود جواب بدین و راهنماییم کنید ک چیکار کنم و سا اینکه آیا پلیس فتا رسیدگی میکنه؟

پاسخ ها :

عليرضا آقاسي

جناب آقای عليرضا آقاسي :

سلام شکایت کلاهبرداری مطرح کنید دادسرای رسیدگی به جرایم رایانه ای به پلیس فتا ارجاع می نمایند.