مشاوره حقوقی رایگان - پیش قسط مهریه

با سلام زوجه پس از جعل صیغه موقت از 65 عدد سکه به 200 عدد مهریه را در نبود من به اجرا گذاشته و قاضی به جعل بودن آن توجه نکرده و رای در تجدیدنظر هم تایید شده اینها تماما بر اساس کپی انجام شده چون من بعد از واخواهی خواستار رویت اصل جهت کارشناسی شدم قاضی توجهی نکرد حال برای اینکه زندان نرم اعسار دادم اموالی که از من توقیف شده 20 سکه است قاضی علاوه بر ان 20سکه دیگر و هر 4 ماه 1 سکه رای داده که تجدید نظر تایید کرده من در حال حاضر بیکارم و هیچ مالی ندارم به قاضی گفتم اموال توقیف شده برای پیش قسط ولی قاضی رای داده غیر از آن 20 سکه یعنی مجموع 40 سکه در ضمن شکایت کیفری جهت جعل در دست بررسی است تا حکم صادر شود من چه کار کنم ممنون

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

از سعبه ایی که پرونده کیفری در آن جریان دارد گواهی مبنی بر تشکیل و پیگیری پرونده کیفری دریافت و به شعبه حقوقی ارايه نمایید و از دادگاه تقاضای صدور قرار اناطه نمایید تا به پرونده کیفری شما رسیدگی شود

علی عالیشوندی

علی عالیشوندی :

سلام غیر از اعسار ،راه اعاده دادرسی هست .بعد از اینکه شکایت جعل ،رای به نفع شما صادر شد از حکم دادگاه اعاده دادرسی کنید