مشاوره حقوقی رایگان - جرم افترا و تهدید و فحاشی و تهمت دزدی و آبرو بری

سلام. پنج ماه پیش در مراسم ختم مادر بزرگ بنده گوشی بنده و گوشی پسرعمم که در شارژ بودن به سرقت رفت به همراه چند وسیله دیگر از اقوام و بنده با پلیس تماس گرفتم و گزارش دادم با اینکه پسرعمم مخالف اینکار بود و پیشنهاد دادم بیاید همگی جیبامون رو خالی کنیم ولی راضی به اینکار نشدن. بعد از ده روز که به تهران برگشتم باهام تماس گرفتن که برم دادسرا رفتم و بعد فهمیدم که پسرعمم از من به جرم دزدی شکایت کرده گفتم دلیلت چیه گفت همون روزی که گوشی ها سرقت شده سیم کارت تو افتاده تو گوشیم من گفتم خب معلومه صحنه سازی هستش و برای من دام انداختن میتونه کار هرکسی باشه با اینکه من شب همون روز سرقت سیم کارتام رو مسدود کردم و بعد تحقیقات پرونده مختومه اعلام شد حالا هی پسرعمم پرونده رو میفرسته تجدید نظر میخوام ببینم برای من شری پیش نخواهد آمد لازم به ذکر است ایشان به بنده و خانواده ام فحاشی و تهمت زدن و بنده رو تهدید به زدن کردن و خودشونو وزارت اطلاعاتی خواندن منم ازشون شکایت کردن برای همون فرستادن پروندمو به دادسرای کیفری جزایی وظیفه این بخش چیست آیا محکوم میشود پسرعمم. خیلی ممنون از زحمات بی دریغ شما

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام.اثبات این امر مستلزم ارایه دلایل و مدارک است.

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بستگی به این دارد که طرفین چه مدارکی دارند. اگر شاهد غیرفامیل داشته باشید احتمال محکومیت هست. و همین طور طرف دعوی شما هم اگر شاهد داشته باشند، احتمال محکومیت شما نیز ...