مشاوره حقوقی رایگان - اتهام جعل سند رسمی به سردفتر

با سلام و احترام به استحضار عالی می رساند اینجانب سردفتر اسناد رسمی سه سال قبل وکالت کاری بین وراث شخصی تنظیم نمودم که بوسیله موکلین امضا شد و وکیل اظهار نمود که حق فروش سیم کارت پدرمان یادمان رفت و من در حاشیه سند آن را نوشته و امضا کردم و برای نوشتن توضیحات در ستون ملاحظات دفتر و امضای مجدد موکلین به ثباتم دادم که بخاطر شلوغی زیاد دفترخانه و عدم رعایت ترتیبات توضیحات در ستون ملاحظات دفتر و سپس نوشتن آن در حاشیه سند، و ترک دفترخانه توسط موکلین بدون امضای ملاحظات، بعد از سه سال پس از مراجعه دو نفر از موکلین و بررسی دفتر مشاهده نمودم ستون ملاحظات دفتر نوشته نشده و طبیعتاً به امضای موکلین نیز نرسیده است. حالا آنها علیه من شکایت کیفری جعل مطرح نموده اند و من با دستور بازپرس باید برای ضمانت سند بگذارم و شغلم و حیثیتم بطور جدی در معرض خطر می باشد. بازپرس جوان و کم تجربه هم اظهارات مرا قبول نمی کند در حالی که من سوء نیت و قصد انجام جعل نداشتم و اصلاً جعلی اتفاق نیفتاده و این را ارزش نازل سیمکارت نشان می دهد. اصلاً آخه کدوم سردفتری برای یک سیمکارت بی ارزش، جعل می نماید و ارزش و اعتبار و حیثیت شغلی و قضایی 20 ساله خود را برای آن مخدوش و لکه دار می نماید؟ لطفاً مرا راهنمایی فرمایید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام مطابق ماده 523 قانون مجازات اسلامی که عنصر قانونی جرم جعل است اقدامات بایستی به قصد تقلب باشد و آنچنان که از ماهیت امر بر میاید .قصد تقلبی در کار نبوده تا جرمی به شما منتسب شود