مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

با سلام و عرض خسته نباشید. 25 سال پیش که ازدواج کردم همسرم هیچ گونه وسایل و جهیزیه ایی نداشت و همه وسایل زندگی را من خریدم. الان که طلاق میخواهد تکلیف اساس منزل چه میشود و دوم این که ایشان حلقه ازدواج من را بدون اطلاع من فروخته است و تکلیف فرزند 24 ساله دختر من که لیسانس معماری دارد و در یک شرکت کار میکند چیست؟ با تشکر.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

با سلام جهزیه برای کسی هست که خریده طبق فاکتور طلاق به درخواست خانم باشد نصف اموال به ایشان تعلق نمی گیرد دختر از 9 سالگی خودش می تواند تصمیم بگیرد که با چه کسی زندگی کند اما تا قبل از ازدواج نفقه ایشان به عهده پدرش می باشد