مشاوره حقوقی رایگان - خروج اثاثیه عروس در حال جدایی

عروس ‌پسرم در حال طلاق هستن من مالک منزل مسکونیشان هستم چند ماه است خانه بلاتکلیف مانده عروسم نصف جهازیه ای را برده ‌مابقی را بی توجه به خواسته من رها کرده چطور می‌توانم خانه ام را رهن به شخصی دیگر بدهم یا بفروشم

پاسخ ها :

اسماعیل خلیلی

اسماعیل خلیلی :

استان :

سلام با ارستل اطهارنامه میتوانی چند روز فرصت بدی بعد نسبت به تخلیه و جمع توری وسال با تانین دلیل اقدام کنی و به شخص دیگری رهن و اجاره بدید