مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وسایل شخصی

باسلام
خانمم یکسال پیش منزل را ترک کرده. رای عدم تمکین و ازدواج مجدد گرفتم. اظهارنامه دادم که بیاد جهیزیه شو ببره اما نیومده هنوز. آیا از وسایل شخصیش چیزی که در لیست جهیزیه ش نیست هم می تونه طلب کنه؟ چون میخوام لباساشو و وسایلش رو بریزم دور

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است به وسایل شخصی ایشان دست نزنید تا در آینده برای شما ایجاد مشکل نکند چون ایشان علاوه بر دادخواست استرداد جهیزیه می تواند دادخواست استرداد لوازم شخصی اش را نیز مطرح کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام خیر میتواند بعدا درخواست وسایل شخصی را بنماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نه اینکار را نکنید برای شما مشکل ساز میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر تنها طبق لیست جهزیه عرفا قابل قبوله‌ ولی رویه قضایی در این خصوص بین قضات متغییر است . اما اگر شما برای چیزی فاکتور دارید میتوانید دادخواست استرداد ان را دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی میتونه ، این کار را نکنید ، بلکه داخواست تامین دلیل جهت تعیین امین برای نگهداری وسایل ایشان

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر چنین عملی می‌تواند جرم نیز باشد چنین نکنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل خود و را حل و فصل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما مدعی مالکیت نسبت به وسائل خانه هستید شما باید فاکتور خرید داشته باشید و یا با شهادت شهود ادعای خود را اثبات نمایید