مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رجوع

سلام من وكالت طلاق به همسرم دادم ايشان غيابا طلاق خلع از من گرفت تو ايّام عده رجوع كرد دو سال با هم زندگی كرديم تو اين دو سال دو ماشين سواری و زمين كارخانه و تمام فرشهای ابريشم منزل و كل اثاث زندگي رو به ايشون به جهت حسن نيت دادم ولی به شرط اين كه سر زندگيش باشه و دختر هفده ساله ام ولی ايشون بعد از طلاق باردار شد و مشكوك تو هفت ماهگی سقط كرد و بعد از ان افسردگی و نهايتا قهر از منزل و در يك شب كل منزل رو خالي كرد و دخترم رو هم ترك كرد بعد از پيگيری ايشون ادعا كرد كه ازدواج كرده و شخصي كه باهاشه منو تهديد كرده الان اول ميخوام اثبات رجوع به جهت آبروی از دست رفته ام و استرداد اموالی كه بعد از طلاق دادم آيا امكانش هست ضمنا ويلايی در شمال به نامه دخترم كردم ايشون با جعل حكم رشد گرفته و به شوهرش داده آيا ميشه همه رو تو يه دادخواست اقدام كنم آيا بر عليه شوهر همسر سابق يا رجوع كرده و حتی به ايشون گفتم اين خانم همسر شرعی منه ولی گفت برو ثابت كن يعني ايشون دانسته با زن شوهر دار عقد كرده چه شكايتی از ايشون بكنم خيلی بد شانسم و الان افسردگی و غصه دخترم رو ميخورم شايد افشا حقيقت سبكم كنه ممنون ميشم راهنمايی كنيد.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام این موارد .نیاز به طرح دعاوی متعدد دارد .و شکایت کیفری هم بایستی تنظیم گنید .ارائه پاسخ در این مقوله نمیگنجد نیاز به مشاوره حضوری میباشد