مشاوره حقوقی رایگان - رجوع زن

سلام. من الان یکماه از شوهرم توافقی جدا شدم. و مهریه ام اقساطی کردم. فقط 5سکه بذل کردم. ولی الان پیشمانم .میشه خودم رجوع کنم. خود شوهرم راضی نیست. امکان هست یا نه. بعدش تکلیف مهریه و شرایطش چطوری میشه.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باتوجه به بذل سکه ، طلاق بائن میشود و حق رجوع نیست ولیکن می تواند مجددا با شوهراتان عقد کنید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر حق رجوع رااز خودتان سلب وساقط نکرده باشید تاپایان عده می توانید رجوع کنید کلی اونوقت شوهرتان هم می تواند به طلاق رجوع کند