مشاوره حقوقی رایگان - اتهام توهین

سلام. پدر من 70 سال دارد و با خانمی 41 ساله دوست بودند و این خانم پدرم رو بعد از 40 سال زندگی مشترک به خاطر گرفتن خونه و پول اغفال کرد. چون من مخالف این رابطه بودم و این خانم مصر به ازدواج با پدرم بود و برای مهریه 2000 سکه میخواست و پدرم پی به اخاذی این خانم برد و با او تمام کرد. این خانم چون مخالفت من‌ رو دید، شروع به اذیت من کرده است و الان از من به منظور توهین عادی با پیامک و واتساپ شکایت کرده است. اگر من نتوانم بی گناهی ام رو ثابت کنم آخر حکم این دادخواست چی هست و من برای دادیار چه موضوعی رو توضیح بدهم تا متوجه نیت این خانم بشوند؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در صورت اثبات توهین و افترا معمولا مجازات جزای نقدی و شلاق دارد