مشاوره حقوقی رایگان - نارضایتی از تدریس دی وی دی و پس گرفتن پول

سلام
من از موسسه ......... دی وی دی گرفتم و کلا همه چیز ها رو کم و کسر فرستادن چون تونستم تابستون اون ها رو بخونم و چکشون کنم تازه خود مشاوره می‌گفت که نه کاملا درست ولی اگه هم بخواب بگیری کم و کسری ها رو باید دوباره بخری

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

موسسات آموزشی تعهد به وسیله هستند فقط وسایل آموزشی را فراهم کنند. اینکه شخصی خوب یاد نگرفته نتیجه است که آنها تعهد به تنیجه ندارند