مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر که تامین مسکن نمیکند

زوج به مدت 9 ماه متوالی به علت اجرا گذاشتن مهریه زوجه ترک منزل کرده است
در این 9 ماه نفقه پرداخت کرده
ولی حضور جسمی ندارد
زوجه در خانه استیجاری که پدرش پول رهن را پرداخته و قولنامه ذکر شده زندگی میکند
زوج اقدام به پرداخت پول ودیعه نمیکند و حتی حاضر نیست ملکی برای زوجه تامین کند
پدر زوجه به پولش احتیاج دارد و زوجه باید ملک را تخلیه کند ، امکان اثبات عسر و حرج برای زوجه وجود دارد؟؟

پاسخ ها :

عدم تهیه مسکن برای زوجه الزام به تهیه مسکن عسر و حرج زوجه