مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ترک انفاق بابت عدم تهیه مسکن

با سلام
بنده در دوران عقد هستم و نامزدم شکایت مطالبه نفقه کرد و ماهیانه 800هزار تومان تعیین شد و بنده هر ماه انرا پرداخت کرده ام. حالا بعداز یکسال ترک انفاق طرح کرده و گفته منزل مشترک تهیه نکرده ام. آیا شورای حل اختلاف می تواند در جلسه دادرسی اولیه مرا مجبور به تهیه مسکن کند؟ من نمیخاهم مسکن تهیه کنم. و یا اگر بگویم توانایی تهیه مسکن با وسایل را ندارم دادسرا قرار تعقیب کیفری صادر میکنه؟ یا حکم به تهیه مسکن میده؟ ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما چند این سوال را مطرح کرده اید که پاسخ به هر کدام از آنها طولانی است می توانید از خدمات مشاوره‌ای استفاده نمایید اما این که میفرماید نمیخواهم منزل تهیه کنم این سهراب قانونی نیست نفقه حق زن و جزء تعهدات مرد است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نفقه را باید پرداخت کنید جز تعهدات شماست و فقط تحت شرایطی خاص قانون عدم پرداخت آنرا به شما اجازه میدهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به هر روی الزام به تهیه مسکن داده می شود

یک وکیل

اگر تمکن مالی ندارید جهت تهیه مسکن عدم تهیه مسکن عنوان کیفری ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مسکن مستقل و در شأن زوجه تهیه نکنید زوج به استناد آن می تواند طلاق بگیرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بهتر است از مشاوره تلفنی استفاده نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با واریز وجهی بابت نفقه اصولا شکایت کیفری زوجه مردود میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما مکلف هستید نفقه زوجه را دهید . و زوجه نیز در دوران نامزدی میتواند از حق حبس خود استفاده کند و بهتر است دادخواست الزام به تمکین دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،به هر روی الزام به تهیه مسکن داده می شود