مشاوره حقوقی رایگان - درخواست الزام به تمکین صوری

سلام خسته نباشید. همسرم نزدیک به دو ماهه که منو تنها گذاشته و رفته‌. فرزند مشترکمون که پسری 6 ساله هم هست گرفته. ایشون اظهارنامه تمکین برای من فرستادن که چون ثنا نداشتم متوجه نشدم. بعد از اون هم درخواست الزام به تمکین دادن که من تو دادگاه گفتم تمکین می‌کنم به شرط تهیه مسکن مستقل. می‌خواستم بدونم چقدر طول می‌کشه تا حکم صادر بشه و چقدر زمان دارن ایشون که مسکن رو تهیه کنند؟ و البته اگه مسکنی تهیه بشه و من بیخبر باشم ممکنه حکم عدم تمکین منو بگیرن؟
ایشون صراحتا به من گفتن که خواهان ادامه زندگی مشترک با من نیستند اما وکیلشون طی یه تماس تلفنی گفتن که ایشون می‌خواد ادامه بده. من نمی‌دونم الان باید چیکار کنم. منتظر بمونم رای صادر بشه یا اینکه ازشون شکایت کنم.
بعد از اینکه رای صادر شد درصورتیکه ایشون مسکنی تهیه نکنه من می‌تونم به خاطر ترک انفاق ازشون شکایت کیفری کنم؟
باتشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رای دادگاه ظرف 7 روز صادر خواهد شد. همسر شما در اصطلاح عامه قانون را دور زده است بنابراین لازم است با مدرک با قاضی صادرکننده یا دادورز صحبت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و...
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر دادگاه بهش فرصت تعیین مسکن دهد تا مادامی که مسکن تهیه نکند که نمی تواند عدم تمکین بگیرد مسکن هم باید به تایید کارشناس برسد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر در دادگاه اعلام کرده اید که مسکن مشترک در شان و عرف باشد ، حاضر به تمکین هستید ، در این صورت دعوای زوج رد میشود و شما میتوانید تقاضای نفقه، مهریه . اجرت المثل دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سوال تکراری است جهت پاسخ بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چند ماه

برای صدور حکم به الزام زوجه به تمکین ، زوج باید ابتدا خانه مستقل و در شأن زوجه و همراه با تمام وسایل تهیه و به دادگاه معرفی نماید و توسط کارشناس رسمی از خانه بازدید
و خانه مستقل ، باید مورد تایید کارشناس باشد
و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قبلاً پاسخ کامل داده شده است
در خصوص فرزند مشترک می توانید دستور موقت ملاقات طفل درخواست نمایید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

موفقیت در دعوای تمکین منوط به تهیه منزل مستقل و عدم تمکین شماست و الا هر چقدر هم که طول بکشه تا شرایط محیا نشود راه به جایی نمی برد شما سایر حقوقتان را پیگیری کنید در صورت تمایل تلفنی در خدمتتان بابت توضیحات بیشتر هستم

یک وکیل :

بهتر است مشاوره تلفنی رزرو بفرمایید