مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

باسلام، من یه ام وی ام از یه نفر خریدم و تا الان چکاشو پرداخت نکردم شرکت لیزینگ شکایت کرده ولی طرف فروشنده پیشدستی کرد و با یه ترفند منو کشوند پیش خودش و با یه حکم قضایی تاریخ گذشته ماشینو توقیف کرد بنظرتون چکار کنم رفتم شکایت کردم دادسرا بجرم کلاهبرداری. منم برای ماشین عجله دارم بچم مریضه باید ببرمش تهران بنظرتون چه راهی هست ماشینو از پارکینگ دربیاریم ؟؟ پارکینگه عمومیه

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

کلاهبرداری یک جرم خاص است که ارکان خاصی دارد نه معنی عامیانه آن و ممکن است شکایت شما رد شود.. بهتر است با مدارک به یک وکیل مراجعه کنید تا شما را راهنمایی کند.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پروسه طولانی داردپیشنهاد می شودهمراه بامدارک حضورابایک وکیل مشورت نمایید