مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد گرفتن رضایت

سلام ببخشید میخواستم بدونم
من تصادف کردم و موتور سواربودم اون آقایی که به من زد با ماشین بود مقصر بود میخواستم بدونم بعد انجام دادن کارهای قانونیم و حتی دادن رضایت به این اقا در حالی که ایشون مقصر بوده در کروکی ،
آیا ایشون بعد از گرفتن رضایت از من میتواند به بهانه های دروغین و غیرواقعی و کذب شکایت بی دلیل کند ؟؟؟؟
ممنون و با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اگر در کروکی قصور صددرصد از جانب راننده ماشین اعلام و درج شده خیر نمیتونه شکایت کنه

مهناز شیرازی حاجی میری ها

مهناز شیرازی حاجی میری ها :

سلام.بااعلام رضایت کتبی و بدون قید وشرطکه ضم درپرونده شده باشدامکان شکایت مجدد درهمین موضوع منتفی است