مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد پس از رضایت دادن در دادگاه

با سلام و احترام
بنده طی یک دعوا که دو طرفمان قرار شد رضایت بدیم رفتم دفتر اسناد رسمی رضایت دادم و رضایت نامم رفت داخل پرونده در دادگاهم.اما 2 سال بعد احضاریه برام اومد رفتم دادگاه و دیدم رضایت نداده و قاضی 20 میلیون منو به پرداخت دیه محکوم کرد. من 10 تا شاهد هم دارم که جلوی شاهدهای من قسم خورده بود که رضایت بده ولی ندادش.امکان به جریان انداختن پروندم و شکایت مجدد برای گرفتن دیه از اون فرد میتوانم کاری کنم یا خیر؟چون انگشت من نقض عضو شده و تاندوم پاره کرده و تمامی مدارک پزشک قانونی هم موجود هست

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

شما با توجه به رضایتی که داده اید ، امکان شکایت ندارید ولی در عین حال با توجه به شهود متعددی که دارید، می توانید رضایت ایشان را ثابت نمایید لذا اگر رای غیابی است ، از آن واخواهی کرده و شهود را معرفی کنید و اگر رای حضوری است ، از آن تجدید نظر خواهی کنید و شهود را معرفی کنید موفق باشید . در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر ، با اینجانب تماس بگیرید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت شما نتیجه ایی نخواهد داشت . شما هم می بایست از وی رضایت نامه محضری می گرفتید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر مگر رضایت ابشان را اثبات کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر رضایت شما در پرونده موجود باشد با توجه به رضایتی که دادید عدول از آن میسر نخواهد بود و به جریان انداختن پرونده امکان پذیر نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عدول از رصایت مسموع نیست ولی در دادگاه حتما ایراد کنید و از شهادت شهود هم استفاده کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

رضایت بی قید و شرط است و دیگر امکان طرح مجدد ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اصولا خیر شما نمی توانید دوباره شکایت نمایید. و مطالبه دیه نمایید زیرا رضایت ، غیر قابل رجوع ، است مگر