مشاوره حقوقی رایگان - مزایده خودرو بدلیل چک برگشتی

با سلام خودروی منو بدلیل چک برگشتی توقیف کردن فقط پلاک بنام من هست اما سند قطعی بنام کسی دیگر است آیا حق به مزایده گذاشتن خودرو بوسیله دادگاه هست یا خیر؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام
عدم مالکیت شما باید برای دادگاه محرز شود.
مالک دادخواست اعتراض ثالث به شعبه تقدیم نماید تا جلوی مزایده گرفته بشه.

جلال الدین صمصامی دهاقانی

جناب آقای جلال الدین صمصامی دهاقانی :

با سلام قولنامه و برگه سبز صادره از مراجع تعویض پلاک اعتبار سند رسمی مالکیت داده نشده و این اشخاص تا زمانی که به دفاتر اسناد رسمی مراجعه نکرده و سند رسمی نقل و انتقال تنظیم نکنند، مالک شناخته نخواهند شد لذا دادگاه نیز تا مالکیت شخص محکوم علیه را احراز نکند حق انجام مزایده را ندارد.