مشاوره حقوقی رایگان - تهمت سرقت مسلحانه

یک نفر شکایت منو کرده که ازش دستگاه ماینر دزدیدم که در تاریخ 140071/28از اون دزدیدم. من در تاریخ 1400/1/20 دستگاه خریداری کردم. الان امده میگه این دستگاه‌ ها ماله من هستن. من چطور براعت خودم را ثابت کنم. یه راه حل به من بدهید. ممنون میشم و من تا حالا هیچ سابقه ای ندارم.

پاسخ ها :

محسن امیری نژاد بهرامی

جناب آقای محسن امیری نژاد بهرامی :

سلام
با بررسی پرونده و شکاییت شاکی بهتر میتوان دفاع کرد.
ولی با توجه به فاکتور خرید و شهادت فروشنده میتوان دفاع کرد.

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

فاکتور خرید ندارید ؟ شما انکار کنید اون فردی که شکایت کرده باید اثبات نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دادگاه هر شخصی که ادعایی را مطرح می کند خود شخص باید ادعای خود را ثابت نماید پس شاکی باید ادعای سرقت توسط شما را در دادگاه اثبات نمایید
شما هم باید در دادگاه با
ادله و مدارک اثبات نمایید که این دستگاه را خریداری کرده اید و نه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اون شخص باید برای ادعای خود مبنی بر سرقت دلیل و مدرک ارایه کند . شما در این صورت ملزم به دفاع می‌باشید اگر دلیلی علیه شما نباشد شما تبرئه میشوید