مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

با سلام شوهر من دو خانه سند دار به ارزش 2میلیاردو 450میلیون دارد و یک خانه قول نامه ای هم به ارزش 800میلیون دارد
مهریه من 2میلیارد و هفتصد میلیون توسط دادگاه اعلام شده است از طرفی وکیل من گفته است که به اندازه یک خانه شصت متری از مهریه من کم میشود و به شوهرم داده میشود ایا چنین چیزی صحت دارد؟! و اینکه ایا اگر شوهر من بعد از ان دوخانه سند دار ادعا کند که پولی ندارد دادگاه خانه قول نامه ای را به مزایده میذارد یا چون سند ندارد صرف نظر میشود از آن خانه با توجه به استطاعت مالی شوهرم،من میتوانم کل مهریه را دریافت کنم یا امکانش وجود ندارد و قسط بندی میشود؟!

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

یک خانه متعارف و در شان زوج مستثنیات دین است. مازاد بر آن را توقیف میکنند