مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت

با سلام بنده در تاریخ 96/10/5 دادخواست را به همراه مدارک که بعضی مدارکم هم اصلش بود هم کپیش که کپی را همون جا برابر اصل کردند اون یکی مدارکم را که اصلش در سازمان طرف شکایت بنده است موجوده به همراه دادخواستم تسلیم نمایندگی دیوان عدالت استان نمودم سپس که پرونده ام به تهران رسید و شماره و ردیف خورد عبارت پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 97/10/5 بود که در تاریخ فوق هم این عبارت در سامانه ثنا نوشته شده که: وقت نظارت به لحاظ مهلت دادن برای ارائه اصل سند تجدید و برای تاریخ 97/12/23 تعیین گردیده است. ممنون میشم راهنماییم بفرمایید که منظور چیست. وقتی من مدارکی رو که اصلش را داشتم کپی برابر اصل کرده اند و بقیه مدارکام هم کپی هستند . چیکار میشه کرد. ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

با سلام
اگر مدرکی ارائه دادید که کپی بوده و اصلش را خواسته اند اگر اصل را نداشته باشید جهت ارائه اون مدرک از عداد دلایل خارج میشه. یعنی بهش توجهی نمیکنن.
چون حتما باید اصل دیده بشه.
اگر اصل مدارک را دارید در تاریخ مقرر حتما ارائه دهید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

چون در وقت نظارت اصل سند را خواسته اند و می خواهند به نفع شما رای صادر کنند حتما باید اصل سند را ببرید