مشاوره حقوقی رایگان - ماده 477

با سلام و عرض ادب
از وجود سامانه مشاوره رایگان بسیار سپاسگزارم.
سوال: اعمال ماده 477 نسبت به احکام قابل اعمال است یا قرارها؟
در راستای اختلاف یک ملک قرار رد دعوی به نفع بنده صادر شده است طرف مقابل روی دادنامه تقاضای اعمال ماده 477 نموده است.

البته ناگفته نماند از سوی طرف مقابل دادخواست اعاده دادرسی روی دادنامه قرار رد دعوی تقدیم دادگاه شده اما به جهت اینکه اعاده دادرسی نسبت به احکام اعمال میشود نه به قرارها رد شده است.
لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

با سلام بر اساس تبصره یک همان ماده 477 که اشاره فرمودید، آراء قطعی مراجع قضایی (اعم از حقوقی و کیفری) شامل احکام و قرارهای دیوان‌عالی کشور، سازمان قضایی نیروهای مسلح، دادگاه‌های تجدیدنظر و بدوی، دادسراها و شوراهای حل اختلاف می‌باشند.