مشاوره حقوقی رایگان - عدم نفقه

با سلام
خانمم 3ماهه منزل را ترک کرده و تمام وسایل بدون استرداد جهیزیه و زمانی که من در خانه نبودم برده و در این مدت برای نفقه دخترم اقدام کرده (شکایت کیفری و حقوقی) که من در کیفری منع تعقیب و در حقوقی حکم صادر شد
حالا برای نفقه خودش هیچ اقدامی نکرده این اقدام نکردن دلیلی میتواند داشته باشد چون اصرار به طلاق دارد ولی من گفتم نه

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر ایشون دعوای ترک انفاق مطرح کنه شماهم طبیعتا میروید ودعوای الزام به تمکین مطرح میکند وباتوجه به اینکه ایشون منزل شوهرروترک کرده نفقه بهش تعلق نمیگیرد وهمچنین الزام به تمکین کردن ازشوهرهم میشود