مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

سه ساله که عقد کردیم یکسال و سه ما هم هست که زیر یک سقفیم, در دوره عقد و قبل عروسی با وجود اختلافات زیاد میخاستم توافقی جداشیم اما قبول نکرد یکسال بدون اینکه حتی یه تماس باهام داشته باشه غیبش زد میگفتن رفته دنبال کار, با وساطتت بزرگترها چند بار رفتم خونشون تا بلکم اونم بیاد و موضوع رو حل کنیم ولی نیومد مصمم بودم برا طلاق ولی چون فامیل بودیم بزرگترا نزاشتن, تا بالاخره بعدیکسال با وساطت و همراهی عموش اومد قول دادادم درستی شه و جبران کنه, تو این یکسال هیچی عوض نشد که بدتر شد راضی به طلاق نیست نمیخواد زندگیشم درست کنه میگه بهونه بگیری زندگیتو جهنم تر میکنم, گفتم پدرم باهاش صحبت کنه نتیجه داد و دعوا شد یکماه خونه پدرمم خبری ازش نشده, میتونم طلاهامو بفروشم تا بجا نفقه استفاده کنم, اگه درخواست طلاق بدم نتیجه چی میشه؟؟

پاسخ ها :

افشان بوچانی

افشان بوچانی :

سلام بهترین راه به اجرا گذاشتن مهریه نفقه و اجرت المثل می‌باشد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،طلاهامتعلق به شمااست،نفقه رابایدمردبدهد،اگرندادشمابه عنوان ترک انفاق شکایت کنید