مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه

سلام. در پرونده تصادفی بودم که آقای راننده متواری هست و فقط وکیل به جای او به دادگاه آمد. حالا رای به نفع من هست و باید دیه بدهند و بخشی رو صندوق خسارات داده است و باقی رو نمیخواهند بدهند. به خاطر رای وحدت رویه میگویند باقی اش وظیفه ما نیست که هزینه پلاتین هست. حالا من باید چطور اون آدم رو پیدا کنم و به دادگاه بیاورم و بقیه دیه ام رو چطور بخواهم و از کی بخواهم؟ چه درخواستی بنویسم؟ آیا میتونم بقیه اش رو بگیرم؟ در حالی که آقا اصلا نیومده دادگاه و اصلا چیزی به نام او نباشد، چی کار کنم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،اگرخودرو مقصر،بیمه نامه دارد،بیمه موظف به پرداخت می باشد واگر بیمه ندارد،صندوق موظف به پرداخت تمامی دیه شما می باشد