مشاوره حقوقی رایگان - افزایش اجاره بها بر خلاف ستاد ملی کرونا

با سلام.

بنده پارسال منزلی را به قیمت صد و شصت میلیون ریال رهن کردم. طبق قانون افزایش بیست درصدی اجاره بها در کلانشهر ها باید 32 میلیون به مبلغ رهن اضافه کنم ولی موجر تقاضای 40 میلیون و پانصد هزار تومان رهن را دارد و به هیچ وجه از خواسته اش کوتاه نمی آید. آیا راهی هست که بتوانم از قانون افزایش بیست درصدی استفاده کنم؟ یک هفته به اتمام قراردادمان مانده است و موجر خواسته که خانه را تخلیه کنم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
طبق مصوبات جدید کلیه اجاره ها خودبخود تمدیدشده تلقی وموجر حق تخلیه را نخواهد داشت واگر اقدام به دادخواست تخلیه نماید شورای حل اختلاف با تخلیه مخالفت خواهد کرد