مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد اجاره در کرونا

سلام وقت بخیر، ممنون از وکلای عزیز بابت پاسخگویی سریع و کامل. بنده مستاجرهستم، اگر برای تمدید اجاره با افزایش 20 درصدی مصوبه کرونا به صاحبخانه اظهارنامه بدهم، ایا با این اظهارنامه وقت دادگاه یا شورای حل اختلاف گذاشته میشود یا نه اگر موجر راضی نباشد جداگانه باید اظهارنامه بدهد و انموقع وقت دادگاه گذاشته میشود؟ ممنون بزرگواران

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر با ارسال اظهارنامه موجر رضایت خودرا اعلام نماید که قرارداد تمدید وبر اساس شرایط وتوافق جدید رابطه استیجاری ادامه خواهد داشت در غیر اینصورت موجر میتواند از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تخلیه را تقدیم نماید که تعیین تکلیف توسط شورا صورت خواهد گرفت

سحر  دريابر

سرکار خانم سحر دريابر :

با سلام ارسال اظهارنامه موجب تعیین وقت دادگاه نمی شود باید در غالب دادخواست ارائه شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید بعد از
ارسال اظهارنامه ، در شورا درخواست تمدید قرارداد اجاره طبق مصوبه ستاد کرونا را مطرح نمایید