مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اتوماتیک قراردادهای اجاره واحد مسکونی طبق مصوبه ستاد کرونا دولت.

قرارداد اجاره واحد مسکونی من در تاریخ دهم اسفند ماه جاری منقضی شد، ولی من ده روز قبل از تاریخ انقضا به مالک اطلاع دادم که بر حسب مصوبه تمدید اتوماتیک اجاره نامه ها، من با افزایش بیست در صد مندرج در مصوبه همچنان در محل سکان خواهم گزید و یک روز قبل از پایان انقضا هم اجاره ماهیانه و ودیعه را با افزایش بیست درصدی مربوط به شهر رشت به حساب شبا مالک واریز نموده و رسیدش را به مالک واتساپ نمودم که ایشان هم همان روز پیام مرا ملاحظه کرد. آیا قانونا من مشکلی دارم و یا اجاره نامه من بطور اتوماتیک با توجه پرداخت های پیش از موعد فوق تمدید شده است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر موجر ، شرایط استثنائات
مصوبه کرونا را داشته باشد امکان درخواست تخلیه در شورا وجود خواهد داشت