مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله وکیل مهریه

با سلام. من سال 74 به عقد دائم همسرم درآمدم ولی چون اعتیاد داشتند هر بار برای ثبت و محضری کردن بهانه می آورد. سال 84 جدا شدیم و هیچی نداشت و من رو هم داشت بدبخت میکرد و حالا پدر او فوت کرده و به ایشان ارث میرسد. بنده با ارائه مدارک لازم به دادگاه زوجیت خود را اثبات کردم. حالا درخواست وکیل برای گرفتن مهریه که 200 سکه می باشد کردم و بگویند چون زوجیت بنده ثبت نشده است حق الوکاله زیاد باید بدهم. یک وکیل میگوید یک چهارم از مهریه ام رو به او بدهم که مهریه من را بگیرد و در ضمن حدود 6 میلیارد ارث به همسرم میرسد.
لطفا راهنمایی کنید آیا وکیل میخواهد زیاد بگیرد یا حتما باید وکیل بگیرم؟

پاسخ ها :

حسين  خير الهي اقجه

حسين خير الهي اقجه :

سیدهادی یاری می هیچ ارتباطی به حق الوکاله ندارد .وکیلی که به شما گفته وکیل نیست کلاهبردار است.

یک وکیل

حق الوکاله وکیل طبق ایین نامه تعرفه حق الوکاله وکلا حساب می شود اما معمولا توافقی می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حق الوکاله وکیل طبق عرف بین 5 تا 10 درصد است