مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

سلام خسته نباشید. برای مطالبه مهریه که 100 سکه بهار ازادی باشه، میخواستم ببینم حق وکالت چقدر میشه؟ ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حق الوکاله وکیل دادگستری توافقی است بستگی به مدرک و میزان تحصیلات وکیل مربوطه دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
توافقی است ، برای همکاری می توانید از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید تا در این خصوص گفت و گو کنیم

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حدود 200 میلیون تومان میشه ولی من 50 میلیون می گیرم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حق الوکاله طبق توافق با وکیل تعیین می شود..

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حق الوکاله توافقی است ولی همیشه درصدی از سکه هاست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به آیین نامه تعرفه حق الوکاله وکلا مصوب 1399 ریاست محترم قوه قضاییه رجوع فرمایید .