مشاوره حقوقی رایگان - دریافت هزینه وکالت مهریه

با سلام و احترام.
ممکنه بفرمایید دریافت هزینه وکالت بابت250 سکه تمام بهار چقدر می باشد آیا قواعد خاصی دارد یا میشه بعد از دریافت مهریه از زوج، حق الوکاله را پرداخت کرد؟ آیا من بابت هرسکه باید نیم عشر به دادگاه پرداخت کنم اینجوری که هیچ زنی نمیتونه از حقوق خودش بهره مند بشه چون برای 110 سکه من باید100میلیون پرداخت کنم تا بتونم مهریه بگیرم؟ آیا الان فقط110سکه میشه دریافت کرد؟ مابقی پرداخت نمیشه؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مي توانيد اعسار بدهيد و وكيل معاضدتي بخواهيد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام میزان حق الوکاله و چگونگی پرداخت آن به صورت توافقی تعیین خواهد شد. پرداخت نیم عشر نیز به موجب ماده 131 قانون ثبت بر عهده شخصی بوده که اجرائیه علیه او صادر گردیده است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تا سقف تعرفه با محکوم علیه میباشد بیش از آن با محکوم له

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم حق الوکاله در ابتدای امر توافقی می باشد زماانی که شما سکه مطالبه می نمایید سکه دریافت می‌کنید اما باید مستحضر باشید و بفرمایید که آیا زوج توان پرداخت دارد یا خیر در این خصوص میتوانید با بنده تماس بگیرید اما گاهی مبلغ وکالت ممکن است با توجه به مطالب به طرف مقابل زیاد باشد در اینجا شما می توانید مطابق تعرفه نیز اقدام کنید که میبایست تعرفه ی آن را برای شما حساب کنم اما اگر زوج اموالی داشته باشد می توانید آن را توقیف نمایید در خصوص هزینه دادرسی نیز راه‌های مختلفی وجود دارد موفق باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیم عشر مربوط به محکوم علیه پرونده است و ارتباطی به محکوم له ندارد. وانگهی حق الوکاله امری توافقی است.

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

حق الوکاله توافقی است و پس از صدور رای قطعی تا سقف تعرفه از محکوم علیه قابل مطالبه است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی میزان حق الوکاله امری توافقی است و بستگی به توافق فی مابین شما و وکیل تان دارد ،
در خصوص نیم عشر پرداخت آن بر عهده محکوم علیه می باشد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
حق الوکاله و نحوه پرداخت بر اساس توافق فی مابین وکیل و موکل و حد اقل ده درصد مهریه است.
ضمنا نیم عشر تا حد تعرفه بر عهده محکوم علیه و بیشتر از ان بر عهده محکوم له یعنی شماست.
110 سکه الزامی و محکومیت کیفری دارد. و بیشتر از ان نیز حق مسلم زوجه است اما با توجه به اموال و دارایی زوج بررسی میشود و جنبه کیفری و حبس ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حق الوکاله کاملاً توافقی است.
می توانید خودتان نیز مهریه مطالبه کنید و اموال زوج را توقیف کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با توجه به سوالات متعدد شما بهتر است تماس بگیرید تا دقیقا راهنمایی شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرداخت نیم عشر بر عهده محکوم علیه می باشد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
میزان و نحوه پرداخت حق الوکاله بصورت توافقی میباشد و پرداخت نیم عشر دولتی نیز بر عهده محکوم علیه پرونده میباشد . و تمامی سکه ها قابل دریافت میباشد منتها تا میزان 110 عدد سکه قابلیت اعمال قانون محکومیتهای مالی و حبس زوج وجود دارد و چنانچه زوج 110 عدد سکه را پرداخت نمود دیگر برای مابقی زندانی نمیشود ، منتها از بابت فشار بر وی برای پرداخت مابقی مهریه از اهرمهای دیگری همچون مسدود نمودن کد ملی میتوان استفاده نمود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام نیم عشر که فقط در صورت دریافت مهریه از زوج می گیرند نه از شما زوجه
خیر برای مطالبه مهریه نیازی به پرداخت مبلغی ندارید فقط 350 هزار تومان بابت صدور اجرائیه دفتر خانه لازم است پرداخت کنید برای هزینه دادرسی هم شما می توانید از ماده 5 قانون حمایت از خانواده استفاده کنید و هیچ مبلغی پرداخت نکنید
حق الوکاله هم معمولا 10 درصد هست و زمان دریافت سکه و یا هر وجهی از زوج دریافت می شود اصلا نگران این هزینه ها نباشید چون راه وجود دارد که فعلا معاف از پرداخت هزینه باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شوهر اموالی بجز مسکن داشته باشه و قیمت ان به اندازه قیمت 250 سکه باشه همه 250 تا بعلاوه هزینه دادرسی و نیم عشر و حق الوکاله وکیل را میشه ازش گرفت اما اگر نداشته باشه قاعده فقهی المفلس فی امان الله شاملش میشه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نیم عشر باید کسی که محکوم میشود پرداخت کند ،حق الوکاله بر اساس توافق است

حبیب اله باقری

جناب آقای حبیب اله باقری :

سلام نیم عشر مربوط به محکوم علیه هست .مهریه هرچقدر باشه قابل دریافت هست چون توافق هست

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود حق الوکاله توافقی میباشد پرداخت نیم عشر بر عهده کسی است ک محکوم گردیده

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حق الوکاله توافقی می‌باشد.ومیتوانیدذهنزمان با دادخواست مطالبه مهریه دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی بدهید.و نیاز نیست همه را یکجا مطالبه کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نیم عشر بعد از اخذ مهریه از شما گرفته می‌شود حق الوکاله توافقی است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

حق الوکاله مبحث کاملاً توافقی است اما مطابق قانون معمولاً 6 درصد به عنوان حق الوکاله دریافت می گردد اینکه بتوانید بعد از طریق مهریه حق الوکاله را پرداخت کنید بستگی توافق شما وکیل ندارد بابت هر سکه محکوم علیه باید نیم عشر به دادگاه پرداخت کند نه شما و بابت به اجرا گذاشتن مهریه نیز مبلغ به عنوان هزینه دادرسی از زوجه دریافت می گردد که میتوانید بابت آن اعسار از پرداخت هزینه دادرسی بدهید ضمنأ بیش از 110 سکه نیز می توان دریافت کرد و بابت آن مرد به زندان میرود یعنی اگر تا سقف 110 سکه را بتواند پرداخت کند بابت بیش از آن جهت وصول مهریه به زندان نمیرود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حق الوکاله توافقی بین 7 تا ده درصد خواسته است .وقتی عملیات اجرایی آغاز شد نیم عشر اجرا قابل مطاابه است.شما تمام مهریه را می توانید مطالبه کنید منتها نسبت به 110 سکه ضمانت کیفری دارد.

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
نیم عشر دولتی رو همسرتون باید پرداخت کنن
میزان حق الوکاله توافقی میباشد

یک وکیل :

با سلام میزان حق الوکاله و زمان پرداخت آن بستگی به توافق میان شما و وکیل تان دارد معمولا درصدی از مهریه به عنوان حق الوکاله قرارداده می شود . تا هر میزان از مهریه شما زوج اموال به نام خود داشته باشد محدودیتی ندارد و می توانید درخواست توقيف و در نهایت فروش آن را بنمایید.

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما به این شکل نمی باشد اولا حق الوکاله توافقی میباشد و دوم اینکه نیم عشر در زمان اجرای حکم دریافت میشود و از اموال زوج مطالبه و وصول میگردد و اگر دارائی زوج داشته باشد به اندازه دارائی قابل توقیف است با رعایت مستثنیات دین

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

حق الوکاله وکیل مطابق آیین نامه سال 99 در امور مالی 10 درصد بهای خواسته است که با توافق وکیل و موکل قابل مسامحه در نحوه پرداخت است .
نیک عشر مربوط به مرحله اجرا و پرداخت آن بر عهده زوج به عنوان محکوم علیه می باشد .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مبنای حق الوکاله توافق است مضافا اینکه نیم عشر اجرایی از محکوم علیه دریافت خواهد شد ولیکن از مال توقیفی که شما انرا توقیف نموده ایید کسر خواهد شد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

حق الوکاله توافقی است
مهریه تماما می توانید بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام

پرداخت حق الوکاله به وکیل توافقی است و وکیل و سرکار عالیه باهم با تعیین مبلغی توافق میکنید و صرفاً پیش پرداخت آن با توجه به وضعیت مالی اکثر بانوان جامعه میلیونی نیست بلکه علی الحسابی با احتساب وضعیت مالی شما جهت شروع امورات پرونده پرداخت می کنید و در صورت دارایی و داشتن بضاعت مالی همسرتان مینی بر وصول سکه یا میزان مهریه تان پرداخت حق الوکاله را در آن زمان به وکیل انجام خواهید داد

لذا نگران نباشید و در صورت تمایل از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید که ابهامات را مرتفع و توضیحات بیشتری را براتون بازگو کنم که به هیچ وجه نگران این موضوع نباشید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به تعدد سوالات پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اجراییه از طریق ثبت هزینه ی زیادی ندارد.اط طریق دادگاه نیز به ق حمایت خانواده استناد نمایید
حق الوکاله توافقی است
مازاد بر 110 سکه در صورتیکه اموال و...معرفی نمایید قابل وصول است
نیم عشر در صورت پرداخت با محکوم علیه است

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

حق الوکاله مهریه توافقی است و باتوجه به اینکه زوجه هنوز مالی دریافت نکرده حداقل بنده از دریافت مبلغ خودداری میکنم و اینکه پرداخت نیم عشر به عهده محکوم علیه یعنی مرد است و ارتباطی با زوجه ندارد و هرمیزان که در سند ازدواج سکه بابت مهریه تعیین شده باشد تا سکه آخر قابل وصول است

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

حق الوکاله توافقی است، نیم عشر بعهده محکمو علیه می باشد که باید پرداخت کند