مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری حساب پاک شده اینستا

با سلام و خسته نباشید، ببخشید از دوسه هفته پیش یه نفر با یه پیج اینستاگرام مزاحم من شد و مسدودش کردم دوباره با یه پیج دیگه و و و حدود شش هفت تا پیج برای من مزاحمت ایجاد کرد الان دیگه مزاحمت آخریشو گفتم میرم پلیس فتا شکایت میکنم ولی صبح که پاشدم کلا پیجش پاک شده بود، آیا اگه برم شکایت پلیس فتا میتونه دربیاره که اون شخص کیه؟

پاسخ ها :

شکایت از پیج حذف شده اینستاگرام به دلیل مزاحمت شکایت از پیج حذف شده در اینستاگرام اینستاگرام