مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

با سلام. بنده دو سال پیش محکوم به 18 سال حبس به علت کاشت گیاه ماریجوانا شدم البته به من 18 سال دادند و به نفر اصلی اعدام دادند ولی پارسال حکم ما به تهران رفت و وقتی برگشت حکم عوض شده بود. شریک بنده که اعدام داشت حکم او شکست و چون که تسلیم به رای نزده بود کاملا آزاد شد ولی من به خاطر اینک همسر داشتم و میخواستم به دلیل مشکلات زندگی ام مرخصی بیایم، مجبور شدم تسلیم به رای بزنم. الان یک سال هست که اون آزاد شده ولی من هنوز گرفتارم و چند روز پیش هم این ابلاغیه برای من آمد. ممنون میشوم راهنمایی کنید.
ابلاغ اخطاریه احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام، داخل اخطاریه، علت حضور درج شده است، از طریق دفاتر خدمات قضایی پرینت بگیرید. با وکیل مشورت نمایید، چنانچه مفاد رای شریک، موثر در حکم شما باشد، ممکن است از طرق فوق العاده اعتراض به آراء بتوانید اقدام نمایید