مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت اتهام جعل

با سلام و احترام.
30 سال پیش وارثین سندی مبنی بر تمام حقوق را دریافت کرده اند , امضا نمودند. الان شکایت به دادگاه بردند که سند جعلی هست. میخواستم ببینم در صورت عدم موفقیت میتوانیم از آن ها شکایت اعاده حیثیت کنیم و هزینه وکیل و کارشناس از آن ها دریافت نمایم؟

پاسخ ها :

اعاده حیثیت اتهام جعل مطالبه هزینه کارشناسی اعاده حیثیت اتهام جعل سند جعل