مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

سلام
ایا بنده میتوانم شکایتی برای اعاده حیثیت از شخصی که به بنده اتهام جعل سند عادی زده و نتوانسته ثابت کند بکنم؟ معمولا حکم اینگونه شکایت چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه برائت حاصل کرده اید تحت عنوان افترا قابل تعقیب اند نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

یک وکیل :

در صورت برائت یا قرار منع تعقیب ، بله می توانید. نتیجه قابل پیش بینی نیست.