مشاوره حقوقی رایگان - اموال زن

سلام. اگر زن شاغل باشد و با حقوق خود یک خونه و ماشین خریده باشد، آیا این اموال در زمان طلاق از مهریه کم میشود؟ اموال در منزل چطور که زن با حقوق خود خریده باشد؟ مثل جهیزیه و وسایل و ...

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اموالی که زوجه با پول خود خریداری کرده متعلق به خود می باشد و وسایل منزل هم در صورت داشتن فاکتور نیز متعلق به خودتان است و مهریه دین زوج است و باید پرداخت شود.