مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال همسر

باسلام و خسته نباشید
خانمی شاغل هستم که ملکی به نام خود دارم ولی همسرم برای بلندپروازیهای خود مرا تحت فشار قرار داده تا آن را بفروشم و در اختیار وی قرار دارم از نظر قانونی چگونه میتوانم مانع شوم درحالیکه محیط خانه را برای ما جهنم کرده ؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است این کار را نکنی،راه کاری که مانع از رفتار وی شود وجود ندارد البته بهتر است حضوراً با وکیل مشاوره کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اشخاص مالک اموال خود هستند و اکراه و اجبار دیگری وجهی بر الزام انتقال نیست و قانونا زوجه ایی که خود دارای درامد مستقل میباشد د ر نحوه تحصیل و تامین و خرج کردن ان کاملا مختار و مستقل از همسر میباشد مشکل شما بیشتر مشکل خانوادگی است تا حقوقی
لذا شایسته است موجبات دارا شدن بی جهت دیگری را فراهم نسازید زیرا استقلال مالی بانوان ملازمه با استقلال اجتماعی و شخصیتی و هویتی وی دارد به راحتی این توانمندی خود را از دست ندهید و این فرصت های اقتصادی را به تهدیدات و یا اسیب های آتی تبدیل نکنید
لذا شایسته است موجبات دارا شدن بلا جهت دیگری را نسبت به اموال خود فراهم نسازید استقلال مالی و اقتصادی بانوان ملازمه کامل با استقلال اجتماعی و شخصیتی و هویتی وی دارد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
او نمیتواند شما را مجبور به این کار نماید .