مشاوره حقوقی رایگان - اثاث البیت

درود فراوان
شش دانگ خانه را در اختیار دارم اما زوجه برای زندگی با من اکراه دارد وبه ناچار جدا زندگی میکنم زوجه سیاهه جهاز هم ندارد اگر مقداری اثاث که خودم هم خریده ام از منزل بردارم آیا تبعات قانونی می تواند داشه باشد .
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه مال و اموالی که متعلق به شخص شما که وجه آن را پرداخت نمودید یا فاکتور به نام شماست منع قانونی نخواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

اگر وسائل متعلق به خود شما باشد و فاکتور خرید داشته باشید مشکل خاصی ایجاد نخواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر خانه را خالی از اثاثیه کنید به عنوان عدم پرداخت نفقه محسوب میشود و زوجه حق پیدا خواهد کرد تا زمانی که اثاثیه منزل تکمیل نباشد از تمکین خودداری کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وسایلی که زوج خریداری کرده متعلق به او است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که مالکیت وسایل برای شما می‌باشد خیر

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . برای راهنمایی دقیق و جامع لطف بفرمایید تماس بگیرید .

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام می توانید از تمامی وسایل تامین دلیل نمایید با ذکر اینکه به کدام یک از طرفین تعلق دارند و با حضور شهود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر الزام به تمکین بدهید نیاز به اثبات داشتن خانه و اثاث البیت دارید

سارا تک روستا

سرکار خانم سارا تک روستا :

درود
فقط اموالی که توسط خودتان خریداری شده قابلیت استفاده و تصاحب توسط خودتان دارد،اموالی که زوجه خریداری کرده حتی در نبود سیاهه در دادگاه با شاهد قابلیت اثبات دارد.