مشاوره حقوقی رایگان - حساب بانکی

سلام. من وقتی به سن قانونی نرسیده بودم مادربزرگم حساب به نام من در بانک باز کرده است و الان من میخواهم در شعبه دیگر حساب باز کنم و طرف به من میگوید که باید اون حساب ک توسط مادربزرگت افتتاح شده رو ببندید تا بتونی برای خودت حساب باز کنی.
الان مادر بزرگم هم نمیرود که حساب رو ببندد.
میخواستم بدونم میتونم از او شکایت کنم؟
اصلا به چه حقی به نام من حساب باز کرده است.
در حالی که من هم پدر و هم مادر در قید حیات دارم و ایشون ولی من نیستند که بدون اطلاع به اسم من حساب باز کردند.
من الان 18 تمام سن دارم و برای افتتاح حساب در بانک مشکل خوردم. میشود راهنمایی کنید که من چطور میتوانم از مادربزرگم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
داشتن چند حساب حتی در یک بانک نیز منعی ندارد از اداره حقوقی بانک مربوطه سوال فرمایید