مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مهریه در دو شعبه

سلام
من دو سال پیش تقاضای طلاق دادم و همسرم هم درخواست 110 سکه خود را نمود و پس از اعسار چند ماهیست پرداخت میکنم به علت گرانی سکه و عدم تغییر دارایی و حقوق بنده درخواست تعدیل دادم اما ایشان 890 سکه باقی را در دادگاه دیگری مربوط به طلاقمان خواهان رای اصلاحی شد این اعسار به همه شعب تعمیم دارد یا باید در اون شعبه نیز اعسار بزنم و آیا می شود هم زمان اجرت المثل و 890 سکه رو اعسار بزنم یا خیر؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.درخواست اعسار نسبت به هرمورد جداگانه در شعبه مربوطه مطرح میشود.