مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

چند وقت پیش دختری سعی کرد خودشو بهم نزدیک کنه و اعتمادمو جلب کنه
چند ماه بعد ازم رابطه جنسی خواست بهم گفته بود پدر و پدربزرگش فوت کردن
علی رغم میل باطنیم صیغه کوتاهی خوندیم و رابطه را برقرار کردیم
چند وقت بعد سرم کلاه سنگینی از لحاظ مالی گذاشت و من چون می ترسیدم به خاطر رابطه اذیتم کنه شکایت نکردم
آیا میتونه به جرم رابطه نامشروع یا هرچیز دیگه ای ازم شکایت کنه و اذیتم کنه؟
چطور میتونم توی دادگاه از خودم دفاع کنم؟
لازمه اضافه کنم بعدا فهمیدم که ظاهرا طرف اختلال روانی هم داره و کلا با پسرا دوست میشه و سرشون کلاه می ذاره
ممنون از پاسخ گوییتون

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله-اگر از شما شكايت شد حتما وكيل بگيريد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
اثبات رابطه نامشروع به عهده ایشان است باید مدرک ارایه کنند.
همانطور که شما باید برای کلاهبرداری مدارک ارایه نمایید.
موضوع ساده ای نیست و نیاز به مشاوره دارد