مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه

مستاجری دارم که 5 ماه اجاره نپرداخته؟ میخواهم دستور تخلیه بگیرم.
1- هزینه های دادرسی قابل دریافت از مستاجر میباشد؟
2 - در صورت درخواست کارشناسی هزینه آن با بنده است یا مستاجر؟
3- اگر پس از اقدام مبلغی بابت اجور معوق واریز کند در مراحل دستور تخلیه تغییری بوجود میاید؟
4- آیا در درخواست خسارت هزینه کمیسیون بنگاه و یکماه اجاره اضافه قابل دریافت است؟
5- در صورتی که در انتهای مراحل با حضور نماینده دادستان جهت باز کردن در و تخلیه اقدام شود و مستاجر برای بردن لوازم حضور نیابد چه اتفاقی میفتد؟
قدردان شما هستم

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام.دستور تخلیه در خصوص انقضای مدت اجاره صادر میشود و در مورد شما بایستی حکم تخلیه بگیرید