مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

سلام خسته نباشید ماشینی 10 سال پیش خریداری کرده ام دفترخانه بدلیل کلاهبرداری که الان بسته است سند را ثبت نکرده اند و اینجانب تعویض پلاک و برگ سبز و کارت ماشین به نام کرده ام و در حال حاضر صاحب ماشین کلا زیر ان میزنند و میگویند شما کلاهبرداری کرده این ماشین را من نفروخته ام و اصلا به گردن نمیگیرند و ایشان ازاده جنگی هستند و صاحب ماشین مرا کلاهبردار خطاب میکند چطوری میتوانم سند قطعی را به نام خودم بزنم ؟
ممنون میشم زود جواب دهید

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده که سند به نام وی است از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به دادگاه بدهید